Ajándékötletek cégek és vállalkozások számára

Mi, a Stúdió 68 Reklámajándék Kft.-nél, küldetésünknek tekintjük, hogy Ügyfeleinket, a legszélesebb reklámtárgy kínálattal, minőségi promóciós eszközökkel, exkluzív ajándékokkal és egyedi ajándéktárgy gyártással szolgáljuk ki.
A nálunk vásárolt termékeket emblémázzuk is, szolgáltatásaink között, az összes technológia megtalálható, úgymint szitanyomás, tamponnyomás, szublimálás, hímzés, vakdombornyomás, UV nyomás, bögre emblémázás, gravírozás.

A nálunk vásárolt termékeket emblémázzuk is, szolgáltatásaink között, az összes technológia megtalálható, úgymint szitanyomás, tamponnyomás, szublimálás, hímzés, vakdombornyomás, UV nyomás, bögre emblémázás, gravírozás.

Egyedileg logózott és csomagolt édességek

Amennyiben vállalkozása van, vagy egy céget képvisel, mint beszerző, marketinges, vagy éppen rendezvényszervező, akkor bizonyára valami különleges ajándékkal kedveskedne partnerének, egy-egy céges esemény, rendezvény kapcsán. A megfelelő ügyfél ajándékot megtalálni, mindig nagy kihívás. Bármi legyen is az alkalom, nálunk rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, hogy vállalkozása, kitűnjön a tömegből. Többek között, javasoljuk, egyénileg logózott édességeinket. Ki ne örülne egy személyre szabott kockacsokoládénak, céges emblémával ellátott egyedi dobozos bonbonnak, vagy éppen egy müzlis keksznek?  A céges édeségekkel olyan különleges örömforrást biztosít majd partnere számára, mely által garantált lesz a siker! A megajándékozott célcsoport pozitív visszajelzésére, bizton számíthat majd.

Csokoládé szárított gyümölcsszórással
Csokoládé szárított gyümölcsszórással

Személyre szabott írószerek

A céges arculattal ellátott és testreszabott írószerek rendelése, az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy márkája megjelenését személyre szabja. Ár/érték arányt tekintve, az egyik legkedveltebb módja annak is, hogy megmutassa céges arculatát, logóját, hiszen az Ön által ajándékozott írószerek, mindig szem előtt lesznek. A tollaktól a jegyzettömbökig, az egyedi levélpapírfejléctől a borítékig, mindent megtalál nálunk.

Egy megbeszélésen jól jön egy toll

Promóciós technikai eszközök

 Vállalkozása népszerűsítésére, kifejezetten ajánljuk, a promóciós tech termékekeinket.  Az IT szektorban, de azon kívül is, kiváló céges ajándékok lehetnek ezen eszközök, mert minőségiek, könnyen testreszabhatóak, és különféle formákban, méretekben és színekben érhetők el. Pl. egyedi formára gyártott pendrive-ok, napelemes powerbankok, asztali dekorációként szolgáló vezetéknélküli töltők színesítik kínálatunkat. Használhatja őket ajándékként Kollégáinak, kiállításokon, konferenciákon és egyéb eseményeken. Továbbá kioszthatja őket ügyfeleinek, köszönőajándékként is.

ÖKO

A környezettudatos gondolkodás, manapság elkerülhetetlen, így mindig pozitív energiával bír, ha valaki egy ökológiailag kis lábnyomú ajándékot ad vagy kap. Rengeteg cégnek fontos a környezet és annak megóvása, így mindenképpen javasoljuk, hogy bambuszból vagy újrahasznosított műanyagból válasszon terméket. Kínálatunkban rengeteg lehetőség van erre. Ezek mellett az Európában gyártott környezettudatos promóciós termékek is csökkentik az ökológiai lábnyomot, mivel a szállításuk, kevesebb CO2 kibocsátással jár. 

Öko ajándéktárgyakkal Ön is figyelhet környezetére

További és teljes ajándéktárgy, valamint munkaruha és textil kínálatunkat honlapunkon megtalálja, de, ha kérdése van, kollégáink készséggel segítenek promóciós ajándéka megtervezésében és kivitelezésében, kattintson az Ajánlatkérés menüpontra!

Daniella
Daniella

További híreink